Een Bedrijf Kopen In Spanje

AdobeStock 84479355

Het kopen van een bedrijf in Spanje is een relatief eenvoudig proces, vooral als u goed geadviseerd bent en te maken hebt met professionals met ervaring uit de eerste hand op de markt. Hier bij Zakelijke makelaar Spanje, ons management heeft meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop van bedrijven in Spanje. Wij betwijfelen oprecht of er een ander bureau is met dit expertiseniveau. Vanaf de verkoop van hun eerste Spaanse bedrijf in 1990 hebben onze directeuren geadviseerd bij de verkoop en aankoop van letterlijk duizenden kleine en middelgrote bedrijven in heel Spanje. Als koper hoeft u ons geen vergoeding te betalen, alle bedrijven die we verkopen zijn inclusief commissie en al onze vergoedingen worden betaald door de klant van onze leverancier.

Zakelijke makelaar Spanje biedt onpartijdig advies en helpt u bij elke stap van het proces, en de gouden regel die we alle klanten vertellen is: “Als u het niet in uw eigen land zou doen, doe het dan niet hier”
Veel mensen vergeten hun hersens te gebruiken, of laten ze zelfs in het vliegtuig! Onze rol is eenvoudig, we voorzien u van gedegen advies en adviseren indien nodig juridische vertegenwoordiging van hoge kwaliteit om u te helpen de valkuilen te vermijden.

AdobeStock 84480003
Students Training To Work In Catering Industry

ONZE DIENSTEN AAN KOPERS OMVATTEN AL HET VOLGENDE EN MEER!

Persoonlijke begeleiding en bezichtigingen

Business Planning – Het is belangrijk om uw bedrijf te kennen, onze Winst en verlies sheet helpt u te begrijpen hoeveel uw bedrijf werkelijk verdient en is van cruciaal belang bij het voorbereiden van een verkoop. 

Leverancier onderhandelingen – als u een bar of een restaurant koopt, wilt u er zeker van zijn dat u de beste voorwaarden krijgt van uw leveranciers. Onze contacten en expertise zorgen ervoor dat u uw producten tegen de beste prijzen kunt kopen, zodat u uw nieuwe bedrijf zo winstgevend mogelijk runt.

Leaseonderhandelingen – wij onderhandelen gunstige huurvoorwaarden met de verhuurder van uw bedrijf waarbij het te kopen bedrijf zich in een gehuurd pand bevindt.

Transportintroducties – het is essentieel dat u een goede juridische vertegenwoordiging krijgt en van iemand die uw taal spreekt.NIE Cijfers – in Spanje hebben we elk individuele financiële identificatienummers, net zoals uw burgerservicenummers in het VK. Voor 

Join The Discussion

Compare listings

Compare