Een Bedrijf Kopen Spanyolországban

Adobe Stock 84479355

Spanyolországban a het kopen van een bedrijf is een relatief eenvoudig process, vooral als u goed geadviseerd bent en te maken hebt met szakemberek találkoztak ervaring uit de eerste hand op de markt. Hier bij Zakelijke makelaar Spanje, ons management heeft meer and 25 jaar ervaring in de verkoop van bedrijven in Spanje. Az een anderi iroda Wij betwijfelen eljárása szakértői véleménynek felel meg. Vanaf de verkoop van hun eerste Spaanse bedrijf 1990-ben hebben onze directeuren geadviseerd bij de verkoop and aankoop van letterlijk duizenden kleine and middelgrote bedrijven in Spanje Als koper hoeft u ons geen vergoeding te betalen, alle bedrijven die we verkopen zijn inclusief commissie en al onze vergoedingen worden betaald door de klant van onze leverancier.

Zakelijke makelaar Spanje biedt onpartijdig advies en helpt u bij elke stap van het process, en de gouden regel die we all klanten vertellen is: “Als u het niet in uw eigen land zou doen, doe het dan niet hier”
Még több férfi vergeten hun herens te gebruiken, a laten ze zelfs in het vliegtuig! Onze rol is eenvoudig, we voorzien u van gedegen advies en adviseren indien nodig juridische vertegenwoordiging van hoge kwaliteit om u te helpen de valkuilen te vermijden.

Adobe Stock 84480003
A vendéglátóiparban dolgozni képző hallgatók

ONZE DIENSTEN AAN KOPERS OMVATTEN AL HET VOLGENDE EN MEER!

Persoonlijke begeleiding en bezichtigingen

Üzleti tervezés - Het is belangrijk om uw bedrijf te kennen, onze Winst en verlies sheet helpt u te begrijpen hoeveel uw bedrijf werkelijk verdient en is van cruciaal belang bij het voorbereiden van een verkoop. 

Leverancier onderhandelingen - az eop étterem koopt als u een bárja, a zeker van zijn dat u de beste voorwaarden krijgt van uw leveranciers. Onze contacten en szakértelem zorgen ervoor dat u uw producten tegen de beste prijzen kunt kopen, zodat u uw nieuwe bedrijf zo winstgevend mogelijk runt.

Leaseonderhandelingen - wij onderhandelen gunstige huurvoorwaarden met de verhuurder van uw bedrijf waarbij het te kopen bedrijf zich in een gehuurd pand bevindt.

Szállítási termékek - het is essentieel dat u een goede juridische vertegenwoordiging krijgt en van iemand die uw taal spreekt.NIE Cijfers - Spanje hebben-ben elk egyénileg pénzügyi ügyfeleket azonosítunk, nettó zoalokat és hamburgereket szolgálunk a VK-ben. Voor 

Csatlakozzon a vitahoz

Adatok összehasonlítása

Összehasonlítás