Een Bedrijf Kopen En Espagne

Adobe Stock 84479355

Het kopen van een bedrijf in spanje is een relatief eenvoudig process, vooral as u goed geadviseerd bent en te maken hebt rencontré professionnels rencontrés uit de eerste hand op de markt. Hier bij Zakelijke makelaar Espagne, ons management heeft meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop van bedrijven in Spanje. Wij betwijfelen oprecht of er een ander bureau est rencontré dit expertiseniveau. Vanaf de verkoop van hun eerste Spaanse bedrijf en 1990 hebben onze directeuren geadviseerd bij de verkoop en aankoop van letterlijk duizenden kleine en middelgrote bedrijven in heel Spanje. Als koper hoeft u ons geen vergoeding te betalen, alle bedrijven die we verkopen zijn inclusief commissie en al onze vergoedingen worden betaald door de klant van onze leverancier.

Zakelijke makelaar Espagne biedt onpartijdig advies en helpt u bij elke stap van het proces, en de gouden regel die we alle klanten vertellen is: "Als u het niet in uw eigen land zou doen, doe het dan niet hier"
Veel mensen vergeten hun hersens te gebruiken, of laten ze zelfs in het vliegtuig! Onze rol est eenvoudig, nous voorzien u van gedegen advies en advisoren indien nodig juridische vertegenwoordiging van hoge kwaliteit om u te helpen de valkuilen te vermijden.

Adobe Stock 84480003
Étudiants en formation pour travailler dans l'industrie de la restauration

ONZE DIENSTEN AAN KOPERS OMVATTEN AL HET VOLGENDE EN MEER !

Persoonlijke begeleiding et bezichtigingen

Planning d'affaires – Het is belangrijk om uw bedrijf te kennen, onze Winst en verlies fiche helpt u te begrijpen hoeveel uw bedrijf werkelijk verdient en is van cruciaal belang bij het voorbereiden van een verkoop. 

Levier financier onderhandelingen – als u een bar of een restaurant koopt, wilt u er zeker van zijn dat u de beste voorwaarden krijgt van uw leveranciers. Onze contacten en expertise zorgen ervoor dat u uw producten tegen de beste prijzen kunt kopen, zodat u uw nieuwe bedrijf zo winstgevend mogelijk runt.

Contrat de location – wij onderhandelen gunstige huurvoorwaarden met de verhuurder van uw bedrijf waarbij het te kopen bedrijf zich in een gehuurd pand bevindt.

Transportintroductions – het is essentieel dat u een goede juridische vertegenwoordiging krijgt en van iemand die uw taal spreekt.NIE Cifers – en Espagne hebben, nous elk individuele financiële identificatienummers, net zoals uw burgerservicenummers in het VK. Voor 

Rejoignez la discussion

Comparer les annonces

Comparer